Bericht:
Ik ben vorige jaar in contact gekomen met Leomiek na aanleiding van een relatie crisis. Leomiek heeft mij geleerd zaken in het leven anders te zien en te ervaren en zelf achter het stuur plaats te nemen.

Je moet je juist niet vasthouden aan zaken uit het verleden, welke gepasseerd zijn en die je niet meer kan veranderen. Je moet juist ontdekken welke dingen in het leven belangrijk voor je zijn en wat je geluk bepaald.

Leomiek heeft mij stapje voor stapje geleerd de belemmeringen hiervoor weg te nemen, mijn gedrag aan te passen en in het hier en nu te gaan leven en van het leven te genieten!

Dit gebeurde in een aantal gesprekken waarbij Leomiek haar gave als paragnost gebruikte in combinatie met een aantal mentale technieken.

Ik ben veranderd qua persoon en wordt door de mensen om mij heen heel anders ervaren. De relatie crisis ligt ver achter mij. Nu lacht het leven mij toe en heb ik geleerd de vele kansen die het leven mij biedt te benutten.

Bedankt!


Geplaatst op: December 9, 2013
Delete this entry Reply to entry View IP addressBericht:
Leomiek

Super mooie nieuwe site!!!

Succes met alles. En ik hoop dat je nog heel veel mensen kunt helpen met je gave, het geleerde en al je andere mooie talenten
Ik hoop dat ze er net zoveel aan zullen hebben als ik aan je hulp heb gehad.

Super bedankt nogmaals. !!


Geplaatst op: September 11, 2013
Delete this entry Reply to entry View IP address
Bericht:
Leomiek,

Een prachtige nieuwe site!

Duidelijke uitleg van de vele methodes(tools)die jij tot je beschikking hebt om je cliŽnten snel en effectief te helpen.

Succes!


Geplaatst op: September 10, 2013
Delete this entry Reply to entry View IP addressBericht:
Hallo allemaal, hier kun je een berichtje plaatsen over je ervaringen met Counsellingpraktijk Nieuwegein

Geplaatst op: September 9, 2013
Delete this entry Reply to entry View IP address