Aansluitingen & diploma's | Voorwaarden | Contact

Wat is Trance?

counselling neiuwegein trance

Trance is een wat diepere ontspanning die sterk aanwezig is. Het is een geconcentreerde staat van bewustzijn. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid contact te maken met uw aller diepste gevoels-lagen uit uw onderbewuste.

Het bewuste deel, ook wel RATIO genoemd, heeft daar normaliter gezien geen toegang toe. Wat er door dit contact ontstaat zijn ´plaatjes´. Deze kunnen bestaan uit:

  • Beelden,
  • Geluiden,
  • Geuren
  • Gevoelens

die eerder niet c.q. moeilijk naar boven konden komen. Door de trance en door het van beeld in beeld glijden komen we automatisch ook dieper en dichter bij het epicentrum van het probleem.

Het onderbewuste kent al de diepere oorzaken van uw problemen/blokkades en psychosomatische klachten. Wat ik u aanleer is het zien, voelen en communiceren met uw onderbewustzijn. Hierdoor krijgen eerdere onbewuste signalen een betekenis en leer ik u deze te duiden (uit te lezen). Ik leer u uw gevoel, wat hieruit voortkomt, aan te nemen en te accepteren. Dit noemen we de loskomende fysiologie, wat betekent dat uw lichaam u een emotie, spanning of pijn, benauwdheid e.d. laat voelen. Dat hebben we graag, want dat betekent dat je dáár bent aanbeland waar je wilt zijn!

Er wordt altijd een protocol gebruikt wat het best bij u past om u zo snel en effectief mogelijk bij uw oplossingen te brengen. Voor veel specifieke probleemgebieden zijn speciale protocollen beschikbaar. Ook op het gebied van angst en ego-versterking ligt een specialisatie. Wat moet u zich voorstellen bij ego-versterking? Assertiviteit, Positieve overtuigingen kunnen voelen zoals dit DOE ik, dit WIL ik, enz en daar vanuit sterker denken en handelen.

Ook geef ik trainingen in het verkrijgen van grip op de mentale geest. Hoe zet ik dingen buiten die ik even wil parkeren en nu even niet mee bezig wil zijn. Hoe kom ik tot zaken waarvan ik denk: dat lukt mij niet, dat kan ik echt niet.